Kronings Electrische uitdraaisteunen

bovag lid

truma
Service Point

 

Service Partner

 

 

 

 

Deze electrische uitdraaisteun kost € 895,00
inclusief montage

Electrische uitdraaisteunen
Kronings electrische uitdraaisteunen ™ is een nieuw, vereenvoudigd systeem. Vier elektromotoren, een digitale controlebox en gemakkelijke afstandsbediening, die kan worden gecombineerd met het Kronings ™ caravan moving systeem.
Monteer 4 motoren op uw originele uitdraaisteunen, en u bent klaar om uw uitdraaisteunen te bedienen met dezelfde afstandsbediening als van het caravan moving systeem.
Het systeem is revolutionair en is eenvoudig in gebruik en installatie.

De electrische uitdraaisteunen gaan automatisch naar beneden, tot ongeveer 20 cm boven de grond. Hierna kunt u elke steun afzonderlijk met de afstandsbediening nauwkeurig afstellen.


De afstandsbediening van het Kronings ™ moving systeem en electrische uitdraaisteunen is uniek in de markt. Als eerste met een dubbele functie, waardoor je in staat bent om zowel het Kronings ™ moving systeem als de electrische uitdraaisteunen op dezelfde afstandsbediening te bedienen.

 

 

Enige voorwaarde voor het installeren van Kronings uitdraaisteunen ™-systeem is dat je handleiding uitdraaisteunen een spindel / doorn heeft op de achterkant van uw standaard gemonteerde uitdraaisteunen!
Specificaties


Gewicht
Frequentie
Spanning
Batterij
Lift
Elektrische gebruik
Stand-by
Snelheid

8,4 kg (Total weight for 4 motors)
1. klasse/433,92 Mhz
12V
75 - 105 Ah (Gel battery recommended)
Up to 85 kg (Mamimum 2.500 kg caravan)
25-30Ah
< 10 mAh
13 - 16 seconds (each corner steady)

Deze Prijs is exclusief Accupakket

 

Prijzen, uitvoering en accessoires onder voorbehoud. Technische veranderingen in constructie, kleur en uitvoering, zover technisch noodzakelijk geacht, worden voorbehouden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

 

focwa-lid

focwa-pack-keuring

Service PointService point     
 
kies-voor-zekerheid
 
 
Van den Heuvel Caravantechniek - Loon 34 - 5757 AC Liessel - T. 0493 342722 - F. 0493 343433 - info@caravantechniek.nl