Nieuwe en gebruikte Caravans

bovag lid

truma
Service Point

 

Service Partner


 

 

 

 


Verkoop partner

BudgetCaravan heeft een uitgebreide en transparante website is een van de meest bezochte in caravanland en maakt BudgetCaravan inmiddels een begrip, daardoor komen onze klanten uit heel Nederland, België en Engeland naar onze ruim gesorteerde showroom. Door dit te combineren met persoonlijke aandacht, Brabantse gastvrijheid en waakzaam te zijn op de kosten, slagen wij er al jaren in de voordeligste te zijn.

We zijn groot geworden door glashelder te zijn, helder in prijs en in de manier van zaken doen. Van klanten vernemen we dat we de goedkoopste van Nederland zijn mede omdat al onze prijzen van nieuwe caravans inclusief alle kosten zijn. Daar waar elders bijkomende kosten kunnen zijn zoals; transport, afleverkosten, kenteken, verwijderingsbijdrage, zijn deze bij ons altijd bij de prijs inbegrepen, geen verrassingen achteraf dus! Dit blijkt mede uit de vele reacties van klanten welke we mogen ontvangen.

Een andere belangrijk onderdeel is de caravan verkoop bemiddeling oftewel “caravanmakelaardij”. Op dit moment wordt maarliefst 75% van alle gebruikte caravans particulier verkocht, vaak met behulp van een van de marktplaatsen of verkoopbemiddeling, nog maar 25% ruilt in. Waarom? De opbrengst ligt voor u een stuk hoger dan wat er in deze tijd aan inruilen betaald wordt. Toch kleven er soms ook bezwaren aan het zelf verkopen van de caravan; de caravan staat in de stalling of u heeft geen trek in het ontvangen van diverse mensen, dat kunnen wij u allemaal uit handen nemen. U zet de caravan bij ons neer en wij doen het hele verkooptraject.

Caravan & Camper Center is onze verkoop partner. Zij zijn gespecialiseerd in Caravelair, sprite en Knaus caravans.

Caravan & Camper center
Pannenweg 132
6031 RK NEDERWEERT
tel. 0495 820280

info@caravancampercenter.nl

www.caravancampercenter.nl

focwa-lid

focwa-pack-keuring

Service PointService point     
 
kies-voor-zekerheid
 
 
Van den Heuvel Caravantechniek - Loon 34 - 5757 AC Liessel - T. 0493 342722 - F. 0493 343433 - info@caravantechniek.nl