Tyron

bovag lid

truma
Service Point

 

Service Partner


 

 

 

 

tyron

Tyron Flat Tyre Protection biedt extra veiligheid.

Net als de autogordel, ABS en tractiecontrole.

Wat gebeurt er wanneer u een lekke band krijgt?
Een lekke band is niet altijd direct merkbaar. Uw voertuig 'trekt' naar rechts of naar links, maar u corrigeert dit afwijkende stuurgedrag vaak onnadenkend. Totdat de band 'van de velg loopt' door een bocht, het moeten uitwijken of tijdens het remmen. Op dat moment is er een grote kans dat u controle verliest over uw voertuig. U kunt in een slip raken en de gevolgen daarvan zijn niet te overzien. Wanneer u uw voertuig met succes tot stilstand kunt brengen, beseft u waar u staat. Dat kan soms op een zeer gevaarlijke plaats zijn. Doorrijden is onverantwoordelijk.

Wat gebeurt er wanneer u een klapband krijgt?
Een klapband lijkt op een explosie ergens onder uw auto. In een fractie van een seconde wordt uw voertuig instabiel. Er bestaat een grote kans dat u de controle over uw voertuig verliest. Bovendien kan de band in stukken uit elkaar spatten, waardoor ook andere weggebruikers schade kunnen oplopen. Uw eerste reactie is: stoppen. Wanneer u dat lukt, kunt u op een gevaarlijke plaats staan. Maar doorrijden is geen optie.

Controle over uw voertuig
De belangrijkste eigenschap van Tyron Flat Tyre Protection is dat uw band op de juiste plaats blijft, zelfs bij een klapband. U behoudt de controle over uw voertuig, waardoor de kans op een ongeval duidelijk afneemt.

Gewoon doorrijden
U wilt niet stil komen te staan op een smalle vluchtstrook, of aan de kant van een drukke weg. Met Tyron Flat Tyre Protection kunt u in elk geval 4 km doorrijden en dus een veilige plaats opzoeken om uw band te (laten) verwisselen. U blijft controle houden over uw voertuig, ook als u moet remmen of plotseling moet uitwijken.

Wat kost dat?
Een tyron-set kost gemiddeld € 215,-- voor 2 banden.focwa-lid

focwa-pack-keuring

Service PointService point   
 
kies-voor-zekerheid
 
 
Van den Heuvel Caravantechniek - Loon 34 - 5757 AC Liessel - T. 0493 342722 - F. 0493 343433 - info@caravantechniek.nl